Συνεργασία CYTA-KEN για την προώθηση των «πακέτων» της ΚΕΝ μέσα από το δίκτυο προώθησης της Cyta Hellas
Συνεργασία CYTA-KEN για την προώθηση των «πακέτων» της ΚΕΝ μέσα από το δίκτυο προώθησης της Cyta Hellas

Η ΚΕΝ Α.Ε., ο ισχυρός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με τη Cyta, εταιρεία τηλεπικοινωνιών, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τα οικονομικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας της ΚΕΝ για ιδιώτες και επιχειρήσεις διατίθενται πλέον στα καταστήματα της Cyta (Cyta Shops), ενώ σταδιακά υπηρεσίες ΚΕΝ θα παρέχονται σε όλα τα σημεία παρουσίας της Cyta στην Ελλάδα (Cyta Spots) καθώς και από τους ανεξάρτητους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Cyta στη χώρα.

Ο κ. Γιάννης Κουναλάκης, Γενικός Διευθυντής της ΚΕΝ, δήλωσε σχετικά: «H συγκεκριμένη συνεργασία έρχεται να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση της ΚΕΝ και της Cyta στην αγορά. Το κοινό όραμα για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικές τιμές, τιμές που θα ευνοούν και θα λειτουργούν προς όφελος του πελάτη αποτέλεσαν τη βάση της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών, με στόχο τη μείωση του μηνιαίου προϋπολογισμού ιδιωτών και επιχειρήσεων χωρίς ωστόσο εκπτώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Περισσότερα για τον Όμιλο Καράτζη και την ΚΕΝ:

Με έδρα την Κρήτη και παρουσία σε πολλές χώρες του εξωτερικού, ο Όμιλος Καράτζη δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στην κατασκευή ελαστικών υλικών διχτυών συσκευασίας, αποτελώντας ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο του παγκοσμίως. Με επιλεγμένες επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού αλλά και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, το 2016 ίδρυσε την ΚΕΝ, 100% θυγατρική εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Σε λιγότερο από έναν χρόνο λειτουργίας η ΚΕΝ έχει καταφέρει να κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της με το σύνολο των πελατών της, ιδιωτών και επιχειρήσεων, να αυξάνεται συνεχώς.

Περισσότερα για τη Cyta:

Η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, δραστηριοποιείται εμπορικά στην Ελλάδα από το 2008. έδωσε πρώτη, στην ελληνική αγορά, τη δυνατότητα συνδυασμού τετραπλών υπηρεσιών Σταθερής, Κινητής, Internet, Τηλεόρασης. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς, μήκους 5.500 χλμ. έχει βραβευθεί για την εξυπηρέτηση των Πελατών της και την καινοτόμο στρατηγική της. Εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της περίπου 300.000 ιδιώτες και επιχειρήσεις διαφορετικών μεγεθών και αναγκών.