Συνεργασία της ΚΕΝ A.E. με την Anytime
Συνεργασία της ΚΕΝ A.E. με την Anytime

Νέα συνεργασία της ΚΕΝ A.E. με την Anytime

 
Η εταιρεία ΚΕΝ A.E., μέλος του Ομίλου Καράτζη, ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με την Anytime την απευθείας ασφάλιση από την INTERAMERICAN. Πιο συγκεκριμένα, Η ΚΕΝ A.E. προσφέρει έκπτωση ποσού 20€  σε όλα τα μέλη του Anytime Club που θα κάνουν νέα σύνδεση στο δίκτυο της ΚΕΝ A.E. Το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από τον πρώτο εκκαθαριστικό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος.

  Η διαδικασία εξαργύρωσης της προσφοράς είναι απλή: οι πελάτες της Anytime κατεβάζουν το κουπόνι με το μοναδικό κωδικό από το Anytime Club. . Στη συνέχεια απευθύνονται σε ένα από τα κοντινότερα καταστήματα της ΚΕΝ A.E., υποδεικνύοντας το κουπόνι στον εκπρόσωπο του καταστήματος. Η αίτηση καταχωρείται στο σύστημα με τον κωδικό αυτό και εφόσον ενεργοποιηθεί, στον πρώτο εκκαθαριστικό λογαριασμό ο πελάτης λαμβάνει την έκπτωση αξίας 20€ στο σύνολο του λογαριασμού.

  Ο ισχυρός πάροχος ενέργειας ΚΕΝ Α.Ε. δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες και συνεργασίες, πάντα με στόχο το μέγιστο όφελός τους.